Kartveliečių mokymai Tauragėje

By Atnaujinta: 2024-06-03Daily Views: 1Total Views: 55

Penktadienį Tauragės švietimo centre vyko konferencija ,,Europos sąjungos vaidmuo kuriant mokymuisi palankias sąlygas”, kurioje dalyvavo Tauragės  ir Sakartvelo  ugdymo įstaigų vadovai. Tai 40 val. kvalifikacijos tobulinimo programos vienas iš modulių. Konferenciją moderavo Jūratė Lazdauskienė, ,,Šaltinio” progimnazijos direktorė. Pradžioje dalyvius sveikino Lina Obadauskė, Tauragės STEAM APC vadovė, laikinai atliekanti TŠC direktorės pareigas. Pranešimus skaitė Isvalda Aleknienė, EUROPE DIRECT Tauragės centro vadovė, kuri buvo pakvietusi dalyvius sužaisti inteaktyvų žaidimą,  Dalia Pukelienė, Tauragės ,,Versmės” gimnazijos direktorė, Jūratė Lazdauskienė, o taip pat Georgijus Neberidzė, Zestofanio ateities mokyklos kokybės užtikrinimo vadybininkas.

STEAM atviros prieigos centre svečiai buvo supažindinti su Centro sukūrimo istorija, vizija, vykdomomis veiklomis, patys išbandė įvairias veiklas visose trijose laboratorijose.

Kadangi Sakartvele STEAM centrų nėra, o ne visose mokyklose yra laboratorijos, kartveliečiai džiaugėsi nors ir trumpa, tačiau patirtine veikla.

Nuorodos

Palikti komentarą